• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Prachtige traditionele Finca – Javea Costa Blanca

525,000
Listing ID: V1230
Slaapkamers: 4
Badkamer: 2
Perceel grond: 1800 m²
Woonomgeving: 250 m²
Opwarming: central
Pool: Ja
Klimaatbeheersing: Ja
Afstand tot golfbaan: 4
Afstand tot strand: 2 km
Winkelen / Restaurant: 1 km
22. september 2018

Een zeer fantastische en zeldzame gelegenheid om een zeer unieke traditionele finca van meer dan 200 jaar oud die onlangs is hervormd te kopen. Gelegen in een fantastische zeer rustige positie die voelt alsof je midden in het platteland, maar je bent slechts 2 minuten lopen naar het oude centrum van Javea.  De Finca kijkt uit over het prachtige landelijke landschap en de bergen.

Vanaf de oprit komt u in een hal die leidt naar de ruime landelijke stijl keuken eetkamer.  Vanaf hier komt u in een split level lounge met veel traditionele kenmerken van stenen muren.  Vanuit de woonkamer is er een zeer eigenzinnige kamer die momenteel gebruikt wordt als kantoor.  Ook bereikbaar vanuit de woonkamer is een andere uitgang met leidt naar de oprit en ook trap naar een van de slaapkamers op de eerste verdieping.

Bovenaan de prachtige houten trap brengt u naar een veelheid van kamers.  Een enorme master bedroom en kleedkamer waar een verdere badkamer zou kunnen worden toegevoegd, een prachtige naya met glazen deuren naar de terrassen en het zwembad en 2 verdere slaapkamers, ook een andere kamer wordt gebruikt als een bibliotheek, maar kan gemakkelijk worden omgezet in een andere slaapkamer.  Er is ook een familie badkamer en een van de slaapkamers heeft een badkamer ensuite.  Een van de slaapkamers heeft ook onafhankelijke toegang naar buiten.

Deze eigenzinnige finca op 2 niveaus heeft traditionele kenmerken zoals balkenplafonds, een natuurstenen muur in de lounge en zeer dikke muren houden het koel in de zomer en warm in de winter.

Buiten kunt u genieten van het heerlijke landelijke uitzicht en de rustige sfeer in de diverse zitjes en terrassen. Er is een 8m x 4m zwembad met terras rondom, een pergola met een indrukwekkende Boeddha fontein.

Dit is een uitgelezen kans om deze stijl van Finca te kopen op deze centrale locatie.  Een niet te missen kans.

Contactaanvraag