• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Moderne villa’s met prachtig uitzicht in Benidorm Cost Blanca

Listing ID: ND1278
Slaapkamers: 3
Badkamer: 3
Perceel grond: 400 m²
Woonomgeving: 208 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Klaar om in te bewegen: 2019
Pool: Ja
Klimaatbeheersing: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 1
Afstand tot strand: 2 km
Winkelen / Restaurant: 2 km
1. juni 2017

Elke villa heeft een eigen tuin en 400 m² grond en een ontwikkelde kelder, een privé zwembad, een volledig uitgeruste keuken en nog veel meer extra’s van hoge kwaliteit. In de directe omgeving bevinden zich winkelcentra, bars en restaurants. De directe ligging aan de nieuwe golfbaan van Finestrat is ideaal voor golfliefhebbers. Moderne villa’s met hoogwaardige uitrusting op een directe golfbaanlocatie. Golfbaan en uitzicht op zee. Geniet van het prachtige uitzicht over de hele baai van Benidorm en de kilometers lange zandstranden.
Benidorm was oorspronkelijk het eerste toeristische bolwerk aan de Middellandse Zee.
Het beschikt over de nodige faciliteiten en diensten om het hele jaar door enkele miljoenen buitenlandse en Spaanse toeristen te huisvesten. De wolkenkrabbers, lanen en nieuwe straten van de toeristische metropool werden gebouwd met als doel het creëren van een moderne vrijetijds- en vakantiestad. De kleine heuvel Canfali rijst op in het midden van de baai van Benidorm en verdeelt de kust in twee prachtige stranden met fijn zand, Poniente en Levante.
Wandelend over 5 km langs beide stranden, Levante en Poniente, kunt u genieten van het fascinerende schouwspel van de zee in dit deel van de Costa Blanca kust. Het Levante strand, het oostelijke van de twee delen, was het eerste strand dat werd ontwikkeld voor het toerisme. De cafés en kleine pubs nodigen u uit voor een aperitiefje of om een hele middag aan zee door te brengen in de zon.
Kristalhelder water en schoon zand zijn ook een genot voor zwemmers op het strand van Poniente aan de westkant. Hier vindt u allerlei soorten onroerend goed, waarbij appartementen en herenhuizen de boventoon voeren in de binnenstad. Grotere huizen en moderne nieuwe gebouwen bevinden zich net buiten en toch centraal.

Contactaanvraag