• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Eerste lijn leven in Torre de la Horadada

Listing ID: ND1325
Slaapkamers: 2
Badkamer: 2
Woonomgeving: 106 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Klaar om in te bewegen: 2018
Pool: Communal
Klimaatbeheersing: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 4
Afstand tot strand: 0,1 km
Winkelen / Restaurant: 1 km
29. juni 2017

Als u droomt van een leven direct aan zee, dan zijn deze appartementen of rijtjeshuizen precies goed voor u. Daar ligt de Middellandse Zee aan uw voeten en kunt u dag in dag uit genieten van een prachtig uitzicht op zee. Het modern vormgegeven wooncomplex combineert fantastische faciliteiten met een uitgekiend ontwerp om te profiteren van het unieke klimaat van het gebied.

De woningen hebben open ruimtes en grote ramen zodat u ten volle kunt genieten van de Middellandse Zee, de zon en de zachte bries. In de residentie is er een zwembad voor volwassenen, een kinderbad en een verwarmd bubbelbad.

En om er zeker van te zijn dat u uw nieuwe woning overal in de buurt leuk vindt, biedt de projectontwikkelaar verschillende mogelijkheden voor een individueel ontwerp zonder extra kosten.

Appartementen met 106 m² woonoppervlak, tuin of dakterras met 2 slaapkamers en 2 badkamers van 209.000,-. Rijtjeshuizen met 160 m² woonoppervlakte, dakterras en tuin evenals 3 slaapkamers en 3 badkamers van 396.000,-.

Contactaanvraag