• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Appartement in Punta Prima Costa Blanca

Listing ID: AP1048
Slaapkamers: 2
Badkamer: 2
Woonomgeving: 70 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Pool: Communal
Klimaatbeheersing: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 4
Afstand tot strand: 0,5 km
Winkelen / Restaurant: 0,5 km
26. september 2018

Vriendelijk Appartement in Punta Prima Costa Blanca met 2 slaapkamers en 2 badkamers op een populaire locatie dicht bij de zee in Punta Prima, Orihuela Costa.
Het appartement met zeezicht ligt in een complex met een groot gemeenschappelijk zwembad en prachtig aangelegde tuinen.
De dichtstbijzijnde winkels en de dichtstbijzijnde restaurants en bars liggen op slechts een paar minuten lopen.

Neem contact met ons op als u hier meer informatie over deze Appartement in Punta Prima Costa Blanca wilt hebben.

Cultuur
Lokale feesten – Costa Blanca
De populairste festivals zijn “Moros y Christianos” en “San Juan”. “Moros y Christianos” (Arabieren en Christenen) is een nabootsing van enkele van de belangrijkste historische gebeurtenissen in deze regio. Dit festival is het meest populaire van de lokale bevolking van Alicante. Elk dorp en stad viert dit festival op een ander tijdstip, maar iedereen heeft een processie, dansen in de straten, optochten, muziek en vuurwerk.
De indrukwekkende heropvoering van de komst van de Arabieren, de pseudo-gevechten op straat en de eindoverwinning van de christenen op de Arabieren vormen het centrale thema van dit festival.
Medio juni worden vreugdevuren op straat aangestoken, gedanst, wordt er vuurwerk uitgevoerd, lopen stieren door de straten (“Toro Embolado”) en worden oversized papier-maché kunstwerken getoond. Dit is het festival “Les Fogueres de San Juan”. Aan het einde van deze viering, in de nacht van Sint-Jan, worden alle kunstwerken van papiermaché publiekelijk verbrand. Een andere “brand festival” zijn de Fallas in maart, die gemeenschappelijk zijn rond de regio Valencia naar de steden Denia en Benidorm.
Bezienswaardigheden aan de Costa Blanca zijn net als het witte zand aan zee (let ook op de informatie in onze “City Imaginations”)

Contactaanvraag

© 2019 - Wunsch Immobilien