• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Moderne villa met zwembad in Pedregeur Costa Blanca

Listing ID: ND1452
Slaapkamers: 2
Badkamer: 2
Perceel grond: 732 m²
Woonomgeving: 115 m²
Opwarming: central
22. september 2018

Huis met zwembad in Pedreguer, aan de Costa Blanca, Spanje. Deze woning heeft een bebouwde oppervlakte van 115 m2 en een perceel van 732 m2.
De woning bestaat uit een woon / eetkamer, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft ook een aangelegde tuin, een zwembad en een ruim terras. De verwarming is voorzien van een centrale verwarming.

Pedreguer is een dorp in de Marina Alta regio ten noorden van Denia aan de Costa Blanca Noord, typisch agrarisch, gelegen aan de voet van de “Muntanya Gran” (Grote Berg), met overvloedige geïrrigeerde land waar groenten, citrusvruchten en druiven, waarvan de druiven leveren de traditionele en heerlijke rozijnen. Het is een zeer rustige plek waar tradities, landbouw en ambachten naast de meest geavanceerde industrie bestaan.

Naast een rijk architecturaal erfgoed zoals het Castellet de L’Ocaire (12e tot 15e eeuw), de kerk van Santa Creu, de kapel van Sant Blai (S.XVII.) en de Molinets, kunnen bezoekers genieten van tal van bergwandelingen waar ze kunnen ontdekken echte schatten tussen landschappen, fauna en flora. Vanuit het oogpunt “Mirabarques” heeft u het beste uitzicht over de omgeving.

Een bijzondere attractie is het landgoed L’Albarda met zijn authentieke mediterrane tuin, die elke laatste zaterdag van de maand voor het publiek geopend is (voorafgaande registratie in het Kulturhaus).

Elke zaterdag vindt u op het marktplein een grote keuze aan groenten en fruit en elke zondag trekt de Rastro mensen uit de hele regio aan.

Tijdens uw bezoek kan de reiziger niet anders dan genieten van zijn typische gastronomie zoals de traditionele cokes, zijn typische paella’s, zijn beroemde “pebreretes” en zijn putxero.

Medio juli viert de stad de feesten ter ere van Sant Bonaventura. Een week lang komen jong en oud samen om te genieten van de straatmaaltijden, een groot aantal muziekoptredens en stierenkaarten. Mis het niet!

La Sella Golf, tussen Dénia en Jàvea / Xábia. Het is een bevoorrecht gebied op een helling, met een vallei van sinaasappel- en amandelbomen aan de voeten, een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, het Natuurpark van Montgó en de golfbaan van La Sella, op ongeveer 10 minuten van de stranden en kristalheldere baaien van Dénia en Jàvea / Xábia, tegenover de Balearen (Ibiza, Formentera……). De infrastructuur is voorbeeldig met brede straten, schone en lichte, goed onderhouden groene gebieden, een winkel-en recreatiecentrum met supermarkt, apotheek, restaurant, cafetaria, manege, tennisbanen (klei en kunstgras) en 24-uurs bewaking voor uw volledige tevredenheid. Het beschikt over een moderne infrastructuur met onder meer ondergrondse telefoonsystemen, verlichting, riolering, ondergrondse elektrificatie en watervoorziening.

Contactaanvraag