• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Moderne nieuwe appartementen in Santa Pola

Listing ID: ND1725
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
Woonomgeving: 87 m²
Pool: Communal
Klimaatbeheersing: Yes
Zeezicht: Yes
Afstand tot golfbaan: 10
Afstand tot strand: 0,8 km
Winkelen / Restaurant: 0,2 km
5. juli 2024

De appartementen hebben twee of drie slaapkamers, twee badkamers, een hal, keuken, woon/eetkamer en een of terrassen. Je kunt kiezen uit verschillende indelingen, elk met een andere kant op. De appartementen liggen op het zuiden, oosten of westen.

De appartementen liggen rond het charmante gemeenschappelijke zwembad, zodat je altijd uitzicht hebt op deze onberispelijke tuinen. Het gebouw heeft 5 verdiepingen, waardoor ze praktisch zijn, maar niet overschaduwen.

De appartementen op de begane grond hebben een gezellig terras met uitzicht op en directe toegang tot het zwembad. De appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping hebben een beter uitzicht op de omgeving. De penthouse appartementen op de vierde verdieping hebben een dakterras. Vanaf dit terras kun je heel Santa Pola zien liggen.

De appartementen worden geleverd met vooraf geïnstalleerde airconditioning. Het is mogelijk om een parkeerplaats en berging te kopen in de ondergrondse parkeergarage.
Omgeving

Santa Pola is een authentieke Spaanse kustplaats met allerlei voorzieningen en op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Alicante. Geniet van het ruime aanbod aan restaurants en de eindeloze stranden. Met een bruisende vissershaven en levendige markten combineert Santa Pola traditie naadloos met een ontspannen levensstijl aan de kust. Geniet van de verrukkelijke visgerechten uit de regio terwijl je de rust van dit Spaanse paradijs omarmt.

Contactaanvraag