• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Moderne villas in Los Alcazares Costa Blanca

Listing ID: ND1431
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
Perceel grond: 207 m²
Woonomgeving: 96 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Klaar om in te bewegen: 2019
Pool: Ja
Klimaatbeheersing: Ja
Afstand tot golfbaan: 4
Afstand tot strand: 0,3 km
Winkelen / Restaurant: 0,5 km
3. september 2018

Deze Moderne villas in Los Alcazares Costa Blanca gelegen in het prachtige los Alcazares aan de zuidelijke Costa Blanca.
Slechts 300m van de Mar Menor en slechts 500m van winkels, restaurants, bars en winkels. Bijna 100 m² woonoppervlakte is verdeeld over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een woon- en eetkamer, keuken, een groot overdekt terras en een prachtig dakterras met een prachtig uitzicht.
De privé tuin heeft een privé zwembad en een parkeerplaats.

Geniet van het leven aan de Spaanse Costa Blanca.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Moderne villas in Los Alcazares Costa Blanca, prijzen vanaf 279.000,- €.

Slecht weer met regen is hier schaars. Zonlicht kan ongeveer 300 dagen per jaar verwacht worden. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de Costa Blanca uitgeroepen tot een van de beste klimaatzones ter wereld.
Aan de Costa Blanca zijn snelle wisselingen tussen hoog en laag niet te verwachten, wat een positief effect heeft op klachten als ademhalingsproblemen, reuma en jicht.
Geografisch gezien is de Costa Blanca onderverdeeld in het noordelijke gebied (van Denia tot Alicante) en het zuidelijke gebied (van Alicante tot Murcia).
1a
De Costa Blanca biedt een breed scala aan vrijetijds- en sportactiviteiten (o.a. golf, fietsen, duiken, zeilen, paardrijden, etc.), die het hele jaar door mogelijk zijn vanwege het milde mediterrane klimaat.
Kilometers zandstranden en indrukwekkende kliffen zijn kenmerkend voor de kusten van de Costa Blanca. Uitgestrekte amandelvelden, olijfgaarden, sinaasappel- en mandarijnplantages strekken zich uit tussen met pijnbomen begroeide bergformaties.
Oude stenen terrassen, die vaak tot aan de berghoogte reiken, nodigen uit om te wandelen en te verkennen en leiden vaak tot overweldigende uitkijkpunten.
De Costa Blanca biedt ook een uitgebreid programma voor alle mensen die van een verandering van tempo houden.
Levendige steden met historische oude stadscentra, gevarieerde excursiebestemmingen, themaparken voor het hele gezin, talloze bars en restaurants en diverse internationale en lokale winkelmogelijkheden ronden het gevarieerde totaalbeeld van de Costa Blanca af.
Meer over de regio: Costa Blanca

Contactaanvraag