• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Villa in Playa Flamenca Orihuela Costa Blanca

Listing ID: V1227
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
Perceel grond: 260 m²
Woonomgeving: 135 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Pool: Ja
Klimaatbeheersing: Ja
Afstand tot golfbaan: 5
Afstand tot strand: 3 km
Winkelen / Restaurant: 1 km
22. september 2018

Vrijstaand vrijstaand huis, een Villa in Playa Flamenca Orihuela Costa Blanca met 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer, eetkamer en keuken met 135 m² woonoppervlakte. Het huis is gelegen op een zeer populaire locatie, vlakbij de bekende plaatsen zoals Playa Flamenca en Punta Prima, Orihuela Costa. Slechts een paar minuten van de kilometers lange stranden. Ook slechts enkele minuten rijden van grote winkelcentra, Habanera in Torrevieja en La Zenia Boulevard.
De woning heeft 260 m² en een eigen zwembad.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Villa in Playa Flamenca Orihuela Costa Blanca.

De gemeente Orihuela Costa aan de Costa Blanca is een van de grootste van Spanje in termen van oppervlakte vanwege de 365 vierkante kilometer. Met zo’n 45.000 huizen en zo’n 80.000 inwoners, waarvan de meesten uit Engeland en andere Europese landen komen, is het niet zozeer een typisch Spaans stadje als wel een internationale metropool voor jong en oud. Naast rust en eenzaamheid vinden vakantiegangers en bewoners hier alles wat hun hart verlangt.
Vooral de afgelopen jaren is het aantal nieuwbouwschepen toegenomen. Er zijn wel groene ruimten, maar die zijn meer gewijd aan golf.
Per slot van rekening laat 1,7 miljoen vierkante meter gazon, met in totaal 54 holes, de harten van golfers sneller kloppen. Maar ook liefhebbers van andere sporten, zoals zeilen, duiken, surfen, paardrijden, enz. komen hier aan hun trekken. Sport is erg belangrijk in Orihuela Costa. Als u op zoek bent naar activiteit, is dit de plek om te zijn.
Buiten de toeristische kust, in het oude centrum van Orihuela Costa, hebben cultuurliefhebbers ook de kans om iets nieuws te ontdekken. De oude stad is sinds 1969 een monumentaal pand en zes van de gebouwen maken zelfs deel uit van het cultureel erfgoed.
Orihuela Costa biedt één ding zeker: een strand en volop zon! Jetskiën, discotheek, karten, zeilen, golfen of gewoon relaxen in een van de vele zwembaden.

Contactaanvraag

© 2019 - Wunsch Immobilien