• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Studio’s in Pilar de la Horadada Costa Blanca

Listing ID: ND1469
Slaapkamers: 1
Badkamer: 1
Woonomgeving: 45 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Klaar om in te bewegen: 2019
Pool: Communal
Klimaatbeheersing: Ja
Afstand tot golfbaan: 4
Afstand tot strand: 2 km
Winkelen / Restaurant: 1 km
2. november 2018

Super Studio’s in Pilar de la Horadada Costa Blanca op slechts enkele minuten van het prachtige zandstrand in Pilar de la Horadada vindt u dit aantrekkelijke nieuwe gebouwencomplex met appartementen, studio’s en gemeenschappelijke tuinen en zwembad. De studio’s hebben 45-120 m² woonoppervlak, een woon- en keukenruimte en een aparte moderne badkamer. U kunt kiezen tussen een studio op de begane grond en een eigen tuin en terras of een studio op de eerste verdieping met eigen dakterras.
Winkelmogelijkheden, bars en restaurants zijn op loopafstand. Vanaaf 59.900,- € voor Studio’s in Pilar de la Horadada Costa Blanca.

Als u uw woning tijdelijk bij ons wilt verhuren, bieden wij u onze huurservice aan.
Uitsluitend voor onze klanten verzorgen wij de gehele afhandeling.
Wij adverteren uw eigendom in internationale portalen, stellen de meertalige huurovereenkomst op en voeren de overdracht en terugname van de eigendom uit.
Ook de aanbetaling en de terugbetaling (na persoonlijke controle van het onroerend goed) evenals de verplichte eindschoonmaak wordt door ons geregeld. U hoeft zich nergens zorgen over te maken!
Mochten reparaties nodig zijn, dan kunnen wij hier ook de juiste gespecialiseerde bedrijven regelen en de reparatie begeleiden.
Om deze service met de nodige zorg te kunnen verlenen, bieden wij deze uitsluitend aan voor door ons verworven objecten.

Het kopen van onroerend goed is altijd een kwestie van vertrouwen!
Vooral als het pand nog in aanbouw is en je er niet de hele tijd kunt zijn.
Om onze klanten te ondersteunen, hebben wij onze service uitgebreid.
Met alle nieuwbouwprojecten die door ons worden verkocht, bieden wij onafhankelijk van de betreffende aannemer, regelmatige (maandelijkse) bouwvoortgang video’s / foto’s die wij u e-mailen of publiceren op ons internetkanaal (video’s).

Contactaanvraag

© 2019 - Wunsch Immobilien