• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Appartement in Campoamor Costa Blanca

Listing ID: AP1047
Slaapkamers: 1
Badkamer: 1
Woonomgeving: 55 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 3
Afstand tot strand: 0,02 km
Winkelen / Restaurant: 0,5 km
26. september 2018

Super Appartement in Campoamor Costa Blanca direct aan het strand in Campoamor. Het heeft 55 m² woonoppervlakte, 1 slaapkamer, woon- en eetkamer en een badkamer en keuken met praktische berging. Dit appartement is vooral geschikt voor strandliefhebbers.
De volgende winkels zijn ook slechts een paar meter verderop, maar dit appartement in een populaire wijk is zeer rustig gelegen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Appartement in Campoamor Costa Blanca.

Medische zorg Costa Blanca
Medische zorg aan de Costa Blanca is uitstekend. Als je geen Spaans spreekt, vind je in alle specialismen ook Nederlandse artsen. In enkele regio’s in het zuiden van het buitenland zijn er evenveel Duitstalige artsen als aan de Costa Blanca. Naast huisartsen zijn er specialisten, alternatieve beroepsbeoefenaren en fysiotherapeuten. De grote klinieken hebben allemaal tolken en vertalers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het hebben van problemen als dat nodig is.

De Costa Blanca (“witte kust”) strekt zich uit over een 180 km lange Mediterraanse kust in het zuidoosten van Spanje en maakt deel uit van de Valenciaanse regio met een verscheidenheid aan prachtige stranden en heeft een van de beste klimaten van Spanje. De Costa Blanca biedt vele bezienswaardigheden en een ruime keuze aan entertainment en dorpjes waar je kunt genieten van de rust van het Spaanse land. Het is een van de meest gewaardeerde reisbestemmingen ter wereld. amandelbloesem
Dit deel van de kust dankt zijn naam echter niet aan de bekende stranden, maar aan de witte bloemen van de fruitbomen (olijven, amandelen en sinaasappels) die hier groeien. De Costa Blanca strekt zich uit ten noorden van Denia, voorbij Torrevieja in het zuiden. U vindt er gouden stranden met prachtige kleine baaien, tot in het binnenland beboste heuvelachtige regio’s, wijngaarden en uitgebreide amandelplantages aan deze kuststreek.

Contactaanvraag

© 2019 - Wunsch Immobilien